Met Teun en Gijs naar de Cello Biënnale

Van 20 t/m 29 oktober 2022 staan het Muziekgebouw en BIMHUIS in het teken van de Cello Biënnale Amsterdam. 

Tien dagen lang een bomvol programma door internationale cellisten, beroemde ensembles en grote orkesten met (hedendaagse) klassieke muziek, jazz, pop, rock, singer-songwriters, improvisatie, electro en muziek uit diverse culturen. 

Een echte festivaldag begin je ’s morgens vroeg bij Bach&Breakfast met een ontbijtje en een cellosuite van Bach. Vervolgens woon je een masterclass bij door een internationale topcellist of kies je voor een klassiek concert in de Grote Zaal van het Muziekgebouw. Ook zijn er kinderconcerten, zoals de Familie Vermi-Celli – een muzikale roadtrip over aanpassen en jezelf zijn voor iedereen vanaf 5 jaar. De dag sluit je swingend af in het BIMHUIS bij het niet-klassieke CELLOFEST. Speciaal voor CELLOFEST komt dit jaar L.E.J naar Nederland, de Franse meidenpopgroep die al meerdere top-40 hits op haar neem heeft staan en miljoenen YouTube views. 

Als luisteraar van de podcast 'Teun en Gijs vertellen alles' bestel je tickets met 20% korting voor onderstaande concerten door de kortingscode TEUNGIJS22! te gebruiken. 

Tot op de Biënnale! 

20 - 29 oktober 2022

Events in dit thema