Familievoorstelling 'Familie Vermi-Celli'

Familie Vermi-Celli is een muzikale roadtrip voor jong en oud over je aanpassen en jezelf zijn voor de hele familie. In de aanloop naar de Cello Biënnale toe keken wij tijdens de eerste repetitiedag mee en spraken met regisseur Kiki Jaski, componist Jan Groenteman en celliste Chieko Donker Duyvis. Chieko, Simon en Eric delen tijdens de muziektheatervoorstelling het podium met zangeres/actrice Myrthe van der Vuurst de Vries.  

Valentina (gespeeld door Myrthe van der Vuurst de Vries) verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever. Want in haar familie is zij het vreemde eendje, het zwarte schaap, of nog erger: ‘anders’. Op een dag besluit ze het huis te verlaten. Op zoek naar iemand die haar wel begrijpt. In deze reis vol ontberingen ontmoet Valentina de muzikale goeroes van het gevoel. Met hun instrumenten tonen zij haar alle hoeken van hun emoties. Als Valentina haar emoties beheerst zal ze vrienden kunnen maken. Toch? Over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

Familie Vermi-Celli is een coproductie van Theater Jaski en Cello Biennale Amsterdam en tijdens de Biënnale te zien op zaterdag 22 oktober bestel hier je ticket.