Kaartverkoop

Kassa

Onze kaartverkoop loopt via het Muziekgebouw. 

Kassa Muziekgebouw 
Telefonisch bereikbaar: 15.00-17.00 uur (ma t/m za)
Telefoon: 020 788 20 00

Kijk hier voor de actuele openingstijden van de kassabalie. 

Adres
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam
E-mail: kassa@muziekgebouw.nl

Online kaarten kopen

Je kunt op elk moment van de dag online losse kaarten kopen via deze website. Om online te kunnen bestellen, heb je een account nodig. In de nieuwe bestelvolgorde op deze site, voeg je eerst al je concerten toe aan je winkelmandje, en kies je dan pas je stoelen/kaarten. Je kunt betalen met iDeal, creditcard (Visa of Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart.


Wachtlijst concerten

Bij uitverkochte concerten kunnen wij je tot uiterlijk de dag voor het concert op een wachtlijst plaatsen voor alsnog vrijgekomen plaatsen. Bel hiervoor de kassa van het Muziekgebouw. Wanneer er tickets voor je beschikbaar komen, nemen zij contact met je op. 

Betaalwijzen

Je kan online betalen met iDeal, creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart.

Account aanmaken en inloggen

Hoe kan ik een account aanmaken?

Klik rechtsboven op de knop Mijn account en geef het emailadres op waarmee je een account wil aanmaken. Heb je eerder al kaarten besteld op muziekgebouw.nl dan is het handig als je op deze website hetzelfde e-mailadres gebruikt. Verifieer vervolgens je emailadres door te klikken op de bevestigingslink in de email die je ontvangt. Je kan nu je communicatievoorkeuren en persoonlijke gegevens wijzigen op de site om je account compleet te maken. Je kan hier ook een wachtwoord aanmaken. 


Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Je kunt veilig inloggen zonder wachtwoord. Dit doe je door in te loggen op de site met het emailadres dat bij ons bekend is. Kies vervolgens voor het verzenden van een bevestigingsmail. Klik op de link in je mailbox en wijzig je persoonlijke gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen.


Ik krijg geen bevestigingslink toegestuurd, wat nu?

Het kan enige minuten duren voordat je de mail ontvangt, afhankelijk van hoe vaak je mailprogramma nieuwe mails ophaalt. Ook is het mogelijk dat de mail in je spambox (ongewenste e-mail map) terecht is gekomen. Is dit niet het geval, neem dan contact op via info@cellobiennale.nl. 

Korting

Vanwege het bomvolle festivalprogramma - waarbij concerten en masterclasses elkaar soms overlappen - worden er geen dagkaarten en passe-partouts meer verkocht. Maar met losse kaarten kun je je eigen abonnement samenstellen waarmee je evenveel of zelfs meer korting krijgt op de totale kaartprijs: hoe meer concerten je kiest, hoe hoger de korting.

> Koop je kaarten voor 4 tot 6 concerten, dan ontvang je 20 % korting*
> Koop je kaarten voor 7 of meer concerten, dan ontvang je 30 % korting*
> Koop je kaarten voor beide CELLOFESTconcerten op dezelfde avond, dan ontvang je 30% korting

*Kaarten voor de peuter en kinderconcerten en kaarten met stadspas- of CJP-korting en de Early Bird-kaarten vallen buiten deze kortingsregeling.


Early Bird (onder de 30 jaar)

Ben je onder de 30? Dan kan je voor € 12,50 naar de Cello Biënnale! Voor ieder concert is een beperkt aantal Early Bird kaarten beschikbaar.