Aanmelden tangoworkshop 

Altijd al willen leren tangodansen? Voorafgaand aan de Tango Club Night geven Natalia en Agustin van 16:00 tot 17:30 uur een workshop tango dansen voor beginners. Omdat tango een geïmproviseerde dans is, kun je dansen als leider, als volger, of de rollen afwisselen. Tijdens de workshop leer je beide rollen. Op de dansvloer ben je vrij om de rol te dansen die bij jou past. 

Voor de beginnersworkshop is helaas al volgeboekt maar als je al ervaring hebt met tangodansen kun je je opgeven voor de workshop voor (half)gevorderde dansers van 18:15 tot 19:45 uur.

Je kunt wat je hebt geleerd meteen op de dansvloer uitproberen tijdens de Tango Club Night die om 22:00 uur begint. Daar zullen Natalia en Agustin ook een spetterend dansoptreden geven samen met Carel Kraayenhof, Mark Wyman, vier cellisten en topmusici uit de tango scene. 

Wil je met wat meer ervaring de dansvloer opstappen? Geef je dan op voor een cursus bij een tangoschool bij jou in de buurt. Hier vind je een overzicht van alle tango scholen in Nederland.