Create account and log in

Hoe kan ik een account aanmaken?

Klik rechtsboven op de knop Mijn account en geef het emailadres op waarmee je een account wil aanmaken. Heb je al eerder kaarten voor het Muziekgebouw gekocht (bijvoorbeeld voor eerdere Cello biënnales) gebruik dan hetzelfde emailadres. Verifieer vervolgens je emailadres door te klikken op de bevestigingslink in de email die je ontvangt. Je kan nu je communicatievoorkeuren en persoonlijke gegevens wijzigen op de site om je account compleet te maken. Je kan hier ook een wachtwoord aanmaken. Bekijk voor een uitgebreidere uitleg dit stappenplan.

Ik krijg geen bevestigingslink toegestuurd, wat nu?

Het kan enige minuten duren voordat je de mail ontvangt, afhankelijk van hoe vaak je mailprogramma nieuwe mails ophaalt. Ook is het mogelijk dat de mail in je spambox (ongewenste e-mail map) terecht is gekomen. Is dit niet het geval, neem dan contact op met de kassa van Muziekgebouw aan 't Ij. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Je kunt veilig inloggen zonder wachtwoord. Dit doe je door in te loggen op de site met het emailadres dat bij ons bekend is. Kies vervolgens voor het verzenden van een bevestigingsmail. Klik op de link in je mailbox en wijzig je persoonlijke gegevens om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Ik weet niet meer welk emailadres ik heb gebruikt, wat kan ik doen?

Zoek in je mailboxen op ‘muziekgebouw’ om te kijken op welk adres je mail van ons ontvangt. Gebruik vervolgens dat emailadres om in te loggen op de site. Lukt dat niet, neem dan contact op met de kassa van Muziekgebouw aan 't Ij.