Route description

Muziekgebouw aan 't IJ ligt op 15 minuten lopen vanaf Centraal Station, 5 minuten rijden vanaf ringweg A10 oost en 3 minuten met de tram (lijn 26) vanaf het Centraal Station.

Tram
Lijn 26, halte Muziekgebouw.

Minder validen raden wij aan om niet de steile loopbrug te nemen, maar om het Muziekgebouw binnen te gaan via de hoofdingang beneden aan de kade. De hoofdingang bereik je door 75 meter naar rechts van de brug de weg naar beneden te volgen, om het haventje heen, langs het Mövenpick Hotel.

Te voet
Ongeveer 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Je verlaat het station via uitgang Noord (richting het IJ). Buiten rechtsaf de waterkant volgen. Bij de stoplichten (na 300 m.) rechtdoor, de grote weg omhoog volgen. Links zie je Muziekgebouw aan 't IJ liggen.

Fiets
Onder Muziekgebouw aan 't IJ bevindt zich een fietsenstalling (gratis, 24 uur per dag geopend). Je bereikt de stalling via een rolband rechts voor de hoofdingang. Vanuit de fietsenstalling kan je binnendoor naar de entreehal/kassa van Muziekgebouw aan 't IJ.

Auto
Vanaf de Oostelijke ringweg A10, afslag S114 richting Centrum.  Omdat de Piet Hein tunnel is afgesloten tot najaar 2022, weg vervolgen via de Zuiderzeeweg en Zeeburgerdijk.
Vanuit Haarlem, volg de S102.

Parkeren
Pal onder het Muziekgebouw kan je parkeren in de Piet Heingarage van de Gemeente Amsterdam. Vanuit de parkeergarage is onze Entreehal bereikbaar via lift of trap. Alternatieve, nabij gelegen parkeergarages zijn Parking Centrum Oosterdok aan de Oosterdokskade, Parkeergarage IJ-oever Centrum en P+R Zeeburg.

Dichtstbijzijnde parkeerplaatsen voor gehandicapten vind je hier.