Alert
Open menu
twitter facebook facebook email English
Naar links
Naar rechts
Image
Foto's
Bekijk een selectie van de ruim 4500 foto's die tijdens de Cello Biënnale 2016 zijn gemaakt! (klik hier).
Image
Video
Ga mee terug in de tijd en bekijk de 9 dagreportages van Biënnale TV met reporters Beitske de Jong en Nander Cirkel (klik hier).
Image
Doneren
Wilt u de Biënnale mede mogelijk maken? Dan kunt u vanaf nu direct online een donatie doen d.m.v. iDeal of Creditcard (klik hier). We kunnen uw bijdragen heel goed gebruiken!
De impressie staat online

De impressie staat online

02-03-2017 Als blijvend souvenir aan de Cello Biënnale 2016 hebben we een magazine gemaakt met verslagen, foto’s, achtergrondinformatie, publiekscijfers en een greep uit de internationale pers.
De Impressie 2016 staat nu online en kun je hier doorbladeren.

Weer nieuwe video’s

Weer nieuwe video’s

02-03-2017 Beluister en bekijk In Paradisum en Het lied van de vogels.
In Paradisum van de Letse componist Eriks Ešenvalds was een hoogtepunt in het programma Hemels Vuur. Het wordt uitgevoerd door Nicolas Altstaedt, altvioliste Saeko Oguma en Cappella Amsterdam onder leiding van Daniël Reuss.

Anastasia Feruleva speelt voor de Casalskring

Anastasia Feruleva speelt voor de Casalskring

02-03-2017

De tweede prijswinnaar van het Nationaal Cello Concours 2016 Anastasia Feruleva gaf samen met pianist Frank van de Laar een besloten concert in het intieme Apollo First Theater in Amsterdam voor de leden van de Casalskring. Voor het mogelijk maken van de Cello Biënnale is de financiële hulp van fans ongelofelijk belangrijk. In de Casalskring komen mensen bij elkaar die de Biënnale meerjarig ondersteunen met een gift van 1000 euro of meer per jaar.

Wil je meer weten over de Casalskring en de speciale evenementen, stuur dan even een mailtje naar michael.neuburger@cellobiennale.nl
 
Bekijk ons nieuwsoverzicht

Hoofdbegunstigers

Subsidiënt

Fondsen

Partners

Sponsoren

Mediapartners