Op 20 maart is het zo ver: de kaartverkoop van de zevende Cello Biënnale Amsterdam gaat van start, het volledige programma staat dan online en in het hele land valt de festivalbrochure op de deurmat!

Kies straks uit meer dan 90 concerten, voorstellingen, masterclasses, presentaties en workshops door musici, ensembles en orkesten uit 27 landen. Tien stampvolle dagen in alle ruimtes van het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Bimhuis met grote namen, oude bekenden en nieuwe gezichten. Geliefde klassiekers, de nieuwste muziek, jazz, pop en muziek uit alle windstreken.

Blokkeer nu alvast in uw agenda 18 t/m 27 oktober om iets, veel, of misschien wel alles van de zevende Cello Biënnale mee te kunnen maken.

Brochure niet ontvangen?

Vanaf 20 maart kunt u online uw eigen plaatsen in de zaal kiezen of uw kaarten bestellen via het bij de brochure bijgesloten bestelformulier. Heeft u 20 maart geen brochure ontvangen en wilt u toch graag via het bestelformulier bestellen? Stuur dan een mailtje met uw naam en adres naar info@cellobiennale.nl. Dan sturen we u de brochure toe.