Zelfs na de avondconcerten is de Cello Biënnale nog niet afgelopen! Kom voor een borrel naar Het Parool Cello Lounge in 4’33, het nieuwe grand café van het Muziekgebouw, en geniet van vijf gratis toegankelijke concerten met verrassende cello-pop, -jazz en -impro.

Vrijdag 19 oktober- DUOachterom
DUOachterom is het resultaat van een exotische mix met Indonesische, Italiaanse en Nederlandse invloeden. De cellisten Jascha Bordon en Alfian Emir Adytia ontmoetten elkaar tijdens de Zutphen Cello Academy, waar ze meteen een connectie voelden in hun liefde voor muziek maken. Sinds die dag arrangeren, componeren en spelen ze hun eigen muziek met elkaar.

Zaterdag 20 oktober – Annie Tångberg en co
Annie Tångberg (cello), Udo Demandt (percussie), Andreas Suntrop (gitaar) en verrassingsgasten spelen stukken van Annie Tångberg, Noorse volksliederen en enkele hits uit het wereldmuziek repertoire, met adembenemende visuals van Udo Prinsen.

Zondag 21 oktober – Rosemary & Garlic
Zangeres Anne van den Hoogen heeft binnen een paar jaar tijd een groot publiek weten te betoveren met haar ongrijpbare muziek, dat geworteld is in de folk en singer-songwriter traditie.

Woensdag 24 oktober – Emile Visser & Capital Tango
Emile Visser (cello) en trio Capital Tango (Martin de Ruiter – bandoneón, Andreas Suntrop – elektrisch gitaar, Annie Tångberg – cello) spelen klassiekers uit het tango repertoire en eigen stukken.

Donderdag 25 oktober – AWKWARD i
Oprechte liedjes van AWKWARD i, a.k.a. Djurre de Haan, tijdens deze speciale duo-show met cellist Jelte van Andel.