Een virus dreigde het onmogelijk te maken, maar precies om 12.00 uur op donderdag 27 augustus werd dan toch het startsein gegeven voor de kaartverkoop van de achtste editie van de Cello Biënnale Amsterdam. Vijf van de best groovende cellovirtuozen, BartolomeyBittmann, Nesrine, Svante Henryson, Annie Tångberg en Emile Visser, openen op donderdag 22 oktober samen met het Metropole Orkest ’s werelds grootste cellofestival. Daarna volgen negen volle festivaldagen in het Muziekgebouw en BIMHUIS met het Nationaal Cello Concours, masterclasses, concerten en muziektheater.

Het volledige festivalprogramma vindt u hier.  Vanwege de anderhalvemeterregel zijn er minder kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Kaartverkoopinformatie
Kaarten bestelt u online of telefonisch. De kassabalie van het Muziekgebouw is voorlopig gesloten.

Om kaarten te bestellen, gaat u naar programma op onze website om daarna per programma-onderdeel op de knop ‘koop kaarten’ te drukken. U wordt dan doorgestuurd naar de juiste pagina op de website van het Muziekgebouw. Ook op de website van het Muziekgebouw kunt u het hele programma vinden. Selecteer eerst alle concerten waarvoor u kaarten wilt bestellen door ze in het winkelmandje te plaatsen. Daarna kunt u het aantal stoelen aangeven en vervolgens betalen. Alle concerten zijn ongeplaceerd.

De kassa is telefonisch bereikbaar (020 – 788 2000) van maandag t/m vrijdag van 15.00 – 17.00 uur.

Kijk hier voor meer kaartverkoopinformatie.