Eind augustus gonst Zutphen tijdens het Cellofestival Zutphen 5 dagen van de cellomuziek. Dit jaar van 19 tot en met 23 augustus 2015. Internationale grootmeesters staan centraal en jong talent heeft een prominente plek in de programmering. Sfeervolle locaties – theaters, kerken, historische gebouwen en ook de openlucht- dienen als decor om samen muziek te maken, elkaar te ontmoeten, te inspireren en vooral om te genieten.

Net als voorgaande jaren is er ook weer het Groot Kinder Cello Orkest dat dit keer plaatsvindt op zaterdag 22 augustus. Het Groot Kinder Cello Orkest is er voor elke cellist tot 16 jaar. Acteur Bram van Oers zal met de cellisten een voorstelling voorbereiden, die op zaterdagmiddag voor publiek wordt gespeeld. Op woensdag 19 augustus is er voor de deelnemers van het orkest een repetitie onder leiding van Anne Magda de Geus.
Wil je je aanmelden voor het Groot Kinder Cello Orkest of voor één van de andere activiteiten, klik dan hier om naar de website van Internationaal Cellofestival Zutphen te gaan.