De Cello Biënnale 2020, van 23 t/m 30 oktober, was een bijzondere editie in samenwerking met de NTR en Radio 4, waarin alles anders dan anders was. Acht dagen lang gingen wij, samen met jullie, op online avontuur.

Geen hal vol ontbijtende mensen, geen festivalmarkt, geen swingend publiek in het BIMHUIS en geen uitverkochte Grote Zaal in het Muziekgebouw….Maar wel een zaal vol camera’s en een regiekamer die op volle toeren draaide om de in totaal 20 concerten live te kunnen streamen. En gelukkig werd er massaal gekeken, nu al meer dan 68.000 keer! De musici en het team zijn enorm dankbaar voor alle lovende reacties van zowel pers als publiek.

Het voordeel van een online festival: je kunt er altijd even naar terug. De livestreams blijven, op enkele na, beschikbaar via deze pagina, zodat je de Biënnale nog eens (en nog eens) opnieuw kunt beleven.


Publieksonderzoek

We horen graag hoe je dit hebt ervaren en nodigen je uit om hierover een paar vragen te beantwoorden zodat wij in de toekomst de Cello Biënnale Amsterdam kunnen verbeteren. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten, alvast heel erg bedankt!

>> naar het publieksonderzoek