Open menu
Enthousiast?Doneren
twitter facebook facebook email English

Enthousiast?

Bent u enthousiast over de Cello Biënnale Amsterdam en vindt u dat dit evenement eigenlijk niet meer is weg te denken?
Doe een donatie. Het creëren van een negen dagen durend cellofeest, kansen bieden aan jong talent, de presentatie van concerten door internationale meesterts, het kan, als u ons helpt. Elke bijdrage is zeer welkom.


Wilt u de Cello Biënnale zekerheid bieden voor de toekomst? Overweegt u dan een meerjarige bijdrage. In dat geval is uw gift zonder beperkingen aftrekbaar van de belasting.

Of word lid van de Casalskring, genoemd naar de grote cellist Pablo Casals. De Casalskring wordt gevormd door vrienden die met name talentontwikkeling (Nationaal Cello Concours en het Masterclass Programma) en educatie (Hello Cello) willen ondersteunen met een periodieke gift vanaf  €1.000,- per jaar.

Eenmalige gift
U kunt elk gewenst bedrag overmaken naar IBAN NL07 RABO 0136 2137 31 t.n.v. Stichting Cello Biënnale Amsterdam, Amsterdam o.v.v. `gift´. Wij willen graag op uw gift reageren, vermeld daarom ook uw naam en e-mailadres. Ook kunt u via de website direct online een donatie doen door hier te klikken.
 
Periodieke schenking
Overweegt u een periodieke gift of een lidmaatschap van de Casalskring, stuur een e-mail naar Michaël Neuburger: michael.neuburger@cellobiennale.nl.
 
Steuntje in de rug
Om de enorme bezuinigingen op cultuur enigszins te compenseren en de cultuur toch een steuntje in de rug te geven is per 1 januari 2012 de Geefwet van kracht, waardoor u een gift aan een culturele instelling als de Cello Biënnale in uw belastingaangifte mag verhogen met 25% tot 125%. U geniet daardoor belastingvoordeel over een hoger bedrag dan de oorspronkelijke gift. Méér schenken kost dus minder omdat de overheid een stuk meebetaalt.
 
Een rekenvoorbeeld:
Als u voor de inkomstenbelasting in het 42%-tarief valt (bij een inkomen van ongeveer € 33.500) en u geeft € 250,- dan kost uw gift u netto € 119,- Als het hoogste belastingtarief van (52%) op u van toepassing is (bij inkomens vanaf ongeveer € 55.500,-) dan kost zo´n schenking u netto slechts € 88,-.
Als u meer dan € 5.000,- per jaar aan culturele instellingen doneert, is het extra belastingvoordeel van de Geefwet alleen van toepassing op de eerste € 5.000,- die u doneert.
 

De stichting Cello Biënnale Amsterdam heeft van de Belastingdienst de erkenning `goed doel´ (ANBI) gekregen. De Cello Biënnale Amsterdam wordt structureel door de Gemeente Amsterdam gesubsidieerd en wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van cultuurfondsen, door sponsoring, door kaartverkoop en door bijdragen van vrienden en begunstigers.
Enthousiast?

Hoofdbegunstigers

Subsidiënt

Fondsen

Partners

Sponsoren

Mediapartners